gittigidiyor

Samsung Galaxy V Plus

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Samsung hayli büyük bir firma ve akıllı telefon pazarında giriş seviyesinden üst düzey segmente uzanan çok sayıda akıllı telefon modeli mevcut. Firmanın son olarak Malezya için tanıttığı Galaxy V Plus akıllı telefon giriş seviyesi özellikler sunuyor ama fiyat etiketi cazip. Cihazın 4 inç genişlikli TFT ekranı 800 x 480 piksel çözünürlük değerine sahip. Çift çekirdek 1.2 GHz işlemci, 512 MB RAM ve 2 GB kapasiteli dahili depolama alanı var. Depolama alanı düşük olduğu için microSD kart yuvası hazır ve 64 GB’a kadar kapasitedeki kartlar destekleniyor.
Akıllı telefonun ana kamerası 3 MP çözünürlüklü, ön kısımda 0.3 MP kameraya yer veriliyor. 1500 mAh kapasiteli pil bu bileşenler için uygun bir tercih. LTE uyumu olmasa da 3G desteği bulunmakta ve çift SIM yuvası hazır. Android 4.4 KitKat işletim sistemi üzerinde elbette Samsung’un TouchWiz arayüzünü görüyoruz.
Giriş seviyesinde konumlandırılan Samsung Galaxy V Plus 82 USD fiyat etiketiyle Malezya’da alıcılarını bekliyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelen cihazın farklı pazarlara sunulup sunulmayacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst