gittigidiyor

Sennheiser ile kablosuz ses ve müzik keyfi!

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
2013072116125111672.jpg


Ses ürünlerinin önde gelen ismi Sennheiser, bu ürünüyle kablosuz ses ve müzikte oldukça iddialı!

Sennheiser Communications tarafından üretilen RS 180 Tam Boy Kablosuz TV Kulaklığı, etkin kablosuz iletişim aralığı ile yüksek ses kalitesini bir araya getirerek, iyi bir ses deneyimi sunuyor.

Sennheiser RS 180'in çok fonksiyonlu vericisi hem hızlı şarj tabanı hem de yerleştirme istasyonu olarak kullanılabiliyor. Kleer'in sıkıştırılmamış dijital kablosuz ses iletim teknolojisini kullanan sistem ile dört farklı kulaklık aynı anda çalıştırılabiliyor. 100 metreyi bulan kablosuz menzili sayesinde geniş bir özgürlük alanı sunan Sennheiser RS 180'in açık çevresel tasarımlı kulaklıkları, her iki taraftan da hava alarak kullanıcısına iyi bir ses deneyimi yaşatıyor. Güçlü neodimyum mıknatıslara sahip dinamik dönüştürücü sistemleri ise temiz ve ayrıntılı ses reprodüksiyonu sağlıyor.

Sennheiser RS 180, optimum ses seviyesi üretmek için otomatik seviye kontrolünün yanı sıra sol ve sağ taraftaki ses düzeyini ayarlamak için balans kontrolüne de sahip. Ergonomik ve ayarlanabilir kafa bandı daha rahat ve güvenli kullanım sağlarken, kadife kulaklık pedleri ve kafa bandı yastıkları son derece konforlu bir kullanımı da beraberinde getiriyor.

Sennheiser RS 180 teknik Özellikler:

•Ses girişi: 3.5 mm stereo
•Ses çıkışı: RCA
•Güç tüketimi: < 0.5 W
•Güç besleme: 5 V DC, 500 mA
•85 dBA (0.5 Vrms, 1kHz)
•Ağırlık: Yaklaşık 204 gr (Pil hariç)
•Boyutlar: 12,5 cm x 11,2 cm x 23 cm

Kurulum gerektirmeyen tak-çalıştır özelliğine sahip bulunan Sennheiser RS 180, 235 Euro KDV fiyatla, kulaklik.com'dan, 2 yıl garantili olarak satın alınabiliyor.

Kaynak: CHIPonline

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst