gittigidiyor

Sıcak Havalar için Ev Yapımı Klima

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Sıcak Havalar için Ev Yapımı Klima

Sıcak havaların yapmış olduğu etki sayesinde bilgisayarların da yavaşlamasına neden oluyor.

.konuimg {width:590px;height:300px}
sicak-havalar-icin-ev-yapimi-klima.png
Sıcaklar geliyor, Beraberinde bilgisayarları serin tutmak gerekiyor. Bunu çok ucuza almış olduğunuz malzemeler yardımıyla gerçekleştirebilirsiniz. İlk olarak durumu 30 - 50 TL arasında son derece basit malzemeler sayesinde üretebileceğiniz klimayla çözmek mümkün. Bu basit düzenek hem sizi, Hem de bilgisayarınızı uzun zaman serin tutacak beraberinde ise daha uzun süre keyifle oyununuzu ya da çalışmalarınıza devam etmenize sağlayacak.
IMG_0838.jpg

Klima için gereken malzemeler oldukça uzun. Köpük bir malzemeden yapılmış olan bir buz kutusu, Maket bıçağı yardımıyla karşılıklı olarak 10 CM'lik PVC su borusu dirseği ile birlikte küçük 15 - 20 CM çapında bir vantilatör klimayı tamamlamanız için gereken tüm malzemeler bu kadar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst