gittigidiyor

SIM kartları tarih oluyor.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Fiziksel bir SIM kart kullanmanıza gerek kalmadan operatörünüze bağlanmanıza olanak sağlayan dijital SIM teknolojisi olan eSIM uzun bir süredir markaların destek verdiği bir teknoloji haline geldi.

WebTekno'da yer alan habere göre, markaların son çıkardığı pek çok akıllı telefon eSIM uyumlu olsa da, tamamen bu teknolojiyi kullanan firma sayısı oldukça az. Çıkan son haberler gösteriyor ki, bu durum çok uzun sürmeyecek ve ilerleyen günlerde eSIM teknolojisi tamamen hayatımızın bir parçası haline gelecek.

Apple'ın eSIM teknolojisine geçerek yeni iPhone modellerinden SIM kart yuvasını tamamen kaldıracağı iddia edilmişti. Benzer bir haber bugün Android tarafından gelerek tıpkı Apple haberlerinde olduğu gibi Android'in de 13 sürümüyle birlikte eSIM teknolojisine geçeceği iddia edildi.

TEK BİR ESIM İLE İKİ OPERATÖRE BAĞLANILABİLECEK

Birçok insan bir operatörden başka bir operatöre geçmek istediğimiz de bunun için SIM kart değişikliğiyle uğraşmak istemiyor. Uzun bir süre önce SIM kartları şu andaki boyutlarının neredeyse 3-4 katı büyüklüğündeydi. Önce SIM kartların boyutları yeni telefon modelleriyle birlikte bir miktar küçülerek Micro SIM kartlara dönüştü ardından bir miktar daha küçüldüler ve şu anda pek çoğumuzun kullandığı Nano SIM kartlar oldular. Şimdi ise yeni çıkan haberler gösteriyor ki ilerleyen günlerde SIM kartlar insanların tamamen hayatından çıkacak.
 

halil-04

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2013
Mesajlar
229
Tepkime puanı
336
Puanları
63
Konum
İSTANBUL FATİH
teknoloji iyi de bu kadar da olmaz sim kartlar kalkıyo insanların cep telefonlarına izinsiz girecekler tehlike düşüncem
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,205
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Her şey iyi güzel de benim oğlum teknolojiye güven olmaz diyor. Galiba doğru bir yerde.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst