gittigidiyor

Skull and Bones uzun bir süre boyunca desteklenecek

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Skull and Bones uzun bir süre boyunca desteklenecek

Oyunun yönetim müdürü Olivier de Rotalier, oyunun satış rakamlarıyla destekleyecekleri yılların doğru orantılı olduğunu söyledi.


Ubisoft‘un E3 2017 konferansında tanıttığı yeni oyunu Skull and Bones kapalı betasının, rekor kayıtlara ulaştığından bahsetmiştik. Ubisoft şirketinin CEO koltuğunda oturanYves Guillemot, oyunun çok da ses getirmediği düşünüyor ancak daha önceki Ubisoft oyunlarının hiçbirinin, bu kapalı beta kayıt sayılarına ulaşamadığını söyledi. Ayrıca Yves Guillemot, bu oyunu Assassin’s Creed oyunlarına bağlamaktan ziyade, “Oyuna sınır koymak istemedik. Yeni bir tür oyun oluşturmak için, geliştirici ekibe istediği şeyleri yapmalarına izin verdik.” diyor.


ubicom-snb-screen-08-full_size-1920x1080_292830.jpg

Oyunu geliştiren ekip Ubisoft Singapore yönetim müdürü Olivier de Rotalier, eğer oyun iyi satarsa, oyunu 10-15 yıl boyunca destekleyebileceklerini söyledi. Olivier de Rotalier, “Uzun vadede desteklemek istediğimiz, güçlü mekaniklere dayanan, çevrim içi bir rol yapma oyunu inşa ediyoruz. Bu uzun vadeli tecrübeyi destekleyebilmek için güçlü bir hizmet oluşturmak istiyoruz. Üretmekte olduğumuz oyunun uzun vadede yaşayacak ve insanları etkileşime sokacak kadar büyük olduğuna inanıyoruz. Bunu desteği sonuna kadar yapmak için bir planımız var.” dedi. Ayrıca Olivier de Rotalier, oyunu yapmaya başlamadan önce, Assassin’s Creed IV: Black Flag oyunundaki deniz savaşları üzerinde çalışarak, Skull and Bones oyunlarını daha iyi bir hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst