gittigidiyor

Sneijder'in akıbeti belli oluyor!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
9 Temmuz 2014 Çarşamba

Galatasaray yönetimi, Dünya Kupası’nda sergilediği yüksek performans ile transferin gözdesi haline gelen Sneijder’in durumunun netleşmesi için bugün menajeri ile görüşecek.

722Vzr.jpg


Dünya Kupası’ndaki performansıyla başta M.United olmak üzere Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer gündemine gelen tecrübeli futbolcunun menajeri sürpriz biçimde Türkiye’ye davet edildi. Sneijder’in menajerliğini yapan babası ile ortağı Guido Albers bugün İstanbul’da olacak. Sarı-kırmızılıların yapılacak görüşmede Sneijder’e gelen teklifi oyuncunun menajerine ileteceği belirtildi. Ancak Başkan Ünal Aysal ile ekibi, Galatasaray forması giymekten çok memnun olan başarılı futbolcunun tutumuna göre hareket edecek.

Takımda kalmak istemesi halinde Sneijder’in 2016’da bitecek sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak. Hollandalı futbolcunun 3.2 milyon euro olan yıllık ücretinin de 4 milyon euroya çıkarılması planlanıyor.

"PRANDELLİ DOĞRU KİŞİ"

Brezilya Dünya Kupası'nda Arjantin'le oynayacakları maç öncesinde konuşan oyuncu ise Galatasaray’da ve Türkiye’de iyi olduğunu ve sürekli oynadığını aktardı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, “Inter’i bırakmam gerektiğinden yaptığım tercihten pişman değilim. Galatasaray, her zaman şampiyonluk için mücadele ediyor. Şampiyonlar Ligi'ndeler. Türk ligi de gelişmekte. Benim sadece aradığım milli takımla bir şeyler kazanmak. O yüzden buradayım” ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktörleri Cesare Prandelli ile ilgili de Sneijder, “Mancini’nin vedasına üzüldüm. O ve onun ekibi, bir arkadaşlık bağı yarattı. Prandelli’nin de doğru kişi olduğuna inanıyorum. Takımın mental açıdan değişimini ve gelişimini de sağlamak gerekiyor. Şahsen Prandelli’nin böyle biri olduğunu düşünüyorum” dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst