gittigidiyor

Sony tamamı 4K videolardan oluşan YouTube kanalı açtı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony tamamı 4K videolardan oluşan YouTube kanalı açtı

Sony4K adlı kanalda tüm videolar 4K Ultra HD çözünürlükte izlenebilecek.


1443869147_1.jpg

Eğer YouTube’daki düşük çözünürlüklü videolardan bıktıysanız Sony'nin yeni açtığı 4K içerikli YouTube kanalı sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Japon üretici tamamı 4K Ultra HD çözünürlüklü videolardan oluşan yeni bir YouTube kanalı açtı. Sony4K adlı kanala buradan ulaşarak abone olabilirsiniz.
Kullanıcılar Sony ya da diğer markalı cihazlarla çektikleri 4K videoları kanala yükleyip abonelerle paylaşabilecek. Yüksek çözünürlüklü videolar ayrıca 1080p, 720p, 480p, 360p, 240p gibi çözünürlük değerlerinde de izlenebilecek.
Sony tarafından açılan 4K içerikli kanalda ayrıca Sony ürünlerine ait öğretici videolar da yayınlanacak.
tamami-4k-videolardan-olusan-youtube-kanali-acildi-6352.jpg


Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi Youtube'da düşük çözünürlüklü video izlemekten sıkıldıysanız, tamamı 4K çözünürlüklü videolardan oluşan Youtube kanalının açıldığını sizlerle paylaşmak isteriz.
Sony tarafından açılan bu kanaldaki tüm videolar 4K Ultra çözünürlüğe sahip. Kanala abone olan kullanıcılar Sony ya da diğer markaların cihazlarıyla çekilen 4K videoları buraya yükleyerek diğer aboneler ile paylaşabilecekler. Yüksek çözünürlüklü videolar 4K'nın dışında 1080p, 720p, 480p, 360p ve 240p gibi çözünürlük değerlerinde de izlenebilecek.
Sony'nin açtığı 4K içerikli Youtube kanalında ayrıca firmanın ürünlerine ait öğretici videolar da yer alacak. Sony 4K Youtube kanalına buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz gibi oyun incelemelerinden cihaz incelemelerine kadar pek çok videoyu yayınladığımız indir.com Youtube kanalına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst