gittigidiyor

Sony Xperia Z5 Compact Tanıtıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Sony Xperia Z5 Compact Tanıtıldı[/h][h=2]Sony tarafından geçtiğimiz günlerde Almanya'da düzenlenen bir fuarda basın toplantısı ile özel bir cihazın tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtılan yeni model ise Sony Xperia Z5 Compact oldu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
sony-xperia-z5-compact-tanitildi.png
Sony tarafından mobil sektöre kazandırılan son telefon modeli Sony Xperia Z5 Compact oldu. Satış fiyatının yanı sıra teknik özelliklerine göre telefonun yüksek özellikler ile geldiği görüldü. Sony Xperia Z5 Compact modeli Xperia Z5’e göre çok daha büyük bir ekrana sahip.
Sony Xperia Z5 Compact Özellikleri Ne?
4.7 inç büyüklüğünde ekranı bulunan telefon modelinde 64 bit mimariye sahip özel bir işlemci kullanılmış durumda. SnapDragon gücünün tercih eden Sony, 810 modelini telefonda kullanılmış. Grafik birimi ise Adreno 430 grafik ile destekleniyor.
Cihazda 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimi kullanılırken aynı zamanda microSD kart desteği ile depolama alanı 200 GB’a kadar genişletebilir. 4G teknolojisini destekleyen telefonda 2700 mAh gücünde bir batarya bulunuyor. Özel moduna geçiş yapıldığında iki güne kadar kullanım sağlayan telefonda 23 MP arka kamerası oldukça kaliteli bir şekilde fotoğraf çekilmesini sağlıyor. Yüksek özelliklerin bulunduğu kamerada otomatik odaklanma, hızlı odaklanma 4K video kaydı ve HDR modu da bulunuyor. Cihazda yer alan ön kamera ise 5 MP ve aynı zamanda HD destekli.
Android 5.1 işletim sistemi ile piyasaya çıkacak Sony Xperia Z5 Compact Türkiye'deki satış fiyatı henüz bilinmiyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst