gittigidiyor

Sony’den Şok Edici Xperia Z Bitti Açıklaması

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya



Kısa süre önce gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi 2016 sırasında üç versiyonlu yeni Xperia X serisini ilan eden Sony, efsaneleşmiş Xperia Z ve devamı ZL, Z Ultra, Z2, Z3, Z4, Z4+, Z5 ve Mini gibi versiyonlardan oluşan Xperia Z serisinin sona erdiğini duyurdu. Bu gelişmeden sonra şok geçiren ve hayli sıkıntılı olan milyonlarca Xperia Z kullanıcının kalbi kırıldı dersek yanlış olmaz. Sony bundan sonra pazar payını arttırmak, Huawei, Lenovo, Xiaomi gibi markalara kaptırdığı yeri geri almak için orta segment ürünleri azaltıp fiyatı düşürecek gibi görünüyor. Pazar payı yüzde 4 altına düşen Sony’nin ana gelir kaynağı cep telefonları değil, diğer firmalara sattığı cep telefonu kameraları ve elbette konsol grubu. Bu sebepten ötürü Xperia Z6 gibi bir ürün asla gelmeyecek. Sony’nin amiral gemisi olarak Xperia X Performance modeli yola devam edecek ve ilerde yeni modeller Xperia X serisine eklenecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst