gittigidiyor

Stadın adı Recep Tayyip Erdoğan mı oluyor?

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Z2rbqZ.jpg

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'daki spor kompleksine verilmesi düşünülen Recep Tayyip Erdoğan ismiyle ilgili haberlere yanıt verdi.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'daki spor kompleksine verilmesi düşünülen Recep Tayyip Erdoğan isminin 41 bin 500 kişilik stadyumu kapsamadığını bildirdi.

Gümrükçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, stadyumun isminin Trabzonspor tarafından belirleneceğini belirtti.

Akyazı'daki spor kompleksine verilmesi düşünülen Recep Tayyip Erdoğan isminin 41 bin 500 kişilik stadyumu kapsamadığına dikkati çeken Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin dünkü toplantısında önerilen husus Akyazı'da yapılan hizmetin yasasını çıkartan, inşaatını başlatan ve sürdüren dönemin Başbakanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir teşekkür ve vefa kararı ile ilgilidir. Önerilen, Gençlik Spor İl Müdürlüğü binaları ve kamp eğitim tesisleri kuruluşlarının bulunduğu gençlik spor kompleksine ismin verilmesidir. Dünkü belediye meclis toplantımızda da dile getirdiğimiz gibi 41 bin 500 kişilik stadın isim hakkı ve bunun Trabzonspor'un geleceği için kullanılması tamamen Trabzonspor'a aittir."

Gümrükçüoğlu, önerilen gençlik ve spor kompleksinin isminin stadyumu kapsamadığını vurgulayarak, Trabzonspor'un değerlendirmesine göre stadyuma isim hakkının verileceği kuruluşla birlikte Hüseyin Avni Aker isminin de yaşatılabileceğini ifade etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst