gittigidiyor

Standart Tarife

sgater

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
4 Haz 2013
Mesajlar
62
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Konum
İZMİR
Standart Tarife ile yurtiçi heryöne dakikası 41,5 kuruşa konuşun, üstelik aylık Telsiz Kullanım Ücreti de Avea tarafından adınıza ödensin!

Standart Tarife'ye geçmek için STANDART yazıp 6363'e ücretsiz mesaj göndermeniz yeterli!


  • Standart Tarife'deki müşterilerin yapacakları yurt içi her yöne aramaların dakikası 41,5 kuruş olarak ücretlendirilecektir ve bu tarifedeki müşterilerden telsiz kullanım ücreti tahsilatı yapılmayacaktır.
  • Diğer bireysel faturasız tarifelerden, Standart Tarife'ye geçiş ücreti bulunmamaktadır. Bireysel faturalı tarifelerden Standart Tarife'ye geçiş ücreti KDV ve ÖİV dahil 20 TL'dir.
  • Standart Tarife'deki müşteriler, Avea'nın numara taşıma kampanyalarından, her yöne dakika veren ses paketlerinden ve aran-kazan kampanyalarından faydalanamaz.

Yurt içi her yöne konuşma 41,5 Kuruş/dakika
1p.gif
SMS 41,5 Kuruş


Tarifenin ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.

Tarife, paket ya da kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan, ücretlendirilmeyen görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamakta ancak görüntülü aramaları kapsamaktadır. Bilgi ve Danışma numaraları ve yukarıdaki aramalar için belirlenen ilgili ücretlere Servis Ücretleri ve TT Özel Servisler kısımlarından ulaşabilirsiniz.

AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst