gittigidiyor

Stoperde rota Rolando’ya döndü

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3017077.jpg

Savunma hattını güçlendirmek için ilk hedef olarak Ukrayna Premier Lig ekibi Metalist Kharkiv’li Rodrigo Moledo’yu seçen Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu konusunda bir türlü sonuç üretememesinin ardından rotasını değiştirdi. Moledo’yla ön anlaşma sağlamasına rağmen ülkedeki siyasi kriz nedeniyle Metalist Yönetimi’yle bir türlü imza masasına oturamayan Siyah-Beyazlılar’ın, Ukrayna ekibine verdiği son sürenin dolmasının ardından transferi askıya aldığı öğrenildi. Bu gelişmenin ardından bir dönem takımın gündeminde olan Portekizli savunmacı Rolando’ya yönelen Kara Kartal’ın, oyuncunun kulübü Porto’yla temaslara başladığı bildirildi. Takımındaki kadro genişliği sebebiyle önceki sezonu Napoli’de, geçen sezonu da İnter’de kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki stoperin, yeni dönemde forma şansı bulabileceği bir ekibe gitmeye sıcak baktığı bildirildi.

Porto göndermeye sıcak bakıyor

Defans bölgesinde; Eliaquim Mangala, Maicon, Diego Reyes ve Abdoulaye gibi isimleri barındıran ve Rolando’ya kadrosunda yer açmayı düşünmeyen Mavi-Beyazlılar’ın da, bu oyuncusuyla yollarını ayırmak istediği öğrenildi. Portekiz basınında çıkan iddialara göre, Porto’nun, 28 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro’luk (yaklaşık 12 milyon TL) bir teklif almasa halinde bu öneriye olumlu bakabileceği konuşuluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst