gittigidiyor

Süper Kupa maçının hakemi belli mi?

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
qyrx3.jpg


Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak Süper Kupa maçının hakeminin belli olduğu iddia edildi.

Vatan'ın haberine göre; 11 Ağustos'ta Kayseri'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacakolan Süper Kupa finalini FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. TFF'den hakem atamasıyla ilgili açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon yine Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçını sarı kırmızılı ekip kazanarak kupayı müzesine götürmüştü. Ancak maça Engin Baytar ile hakem Cüneyt Çakır arasındayaşanan olaylar damga vurmuştu. Engin Baytar, Çakır'a yaptığı hareketin ardından 11 maç cezaya çarptırılmıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst