gittigidiyor

Tasarım ve Türkçe Karakter Desteği ile Fleksy Klavye Artık Ücretsiz

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere




http://www12.gazetevatan.com/member...azetevatan.com/member/yorum.asp?Newsid|811600




11 Temmuz 2015 Cumartesi

tasarim-ve-turkce-karakter-destegi-ile-fleksy-klav-1598258.Jpeg


Android cihazınızdaki klavyede yazmaya zorlanıyor, tasarımı hoşunuza gitmiyor, cihazınıza değişiklik katmak istiyorsanız bu haberimiz tam size göre.
Aynı zamanda ZuluTrade forex online site sahibi olan Fleksy‘nin CEO‘su Kosta Eleftheriou, Fleksy klavyenin artık ücretsiz olduğu açıklandı. Bundan sonra da bedava olmaya devam edecek olan Fleksy klavye daha önce tam sürümü için ücret ödeyenlere ise 8 dolar değerinde temalar ve eklentiler verileceğini dile getirdi. Uygulamanın temel özellikleri ücretsiz olarak uygulama marketinizde sunulmuş durumda. Ayrı olarak klavyeye eklenmiş olan çıkartmalar ve GIF’ler var. Bu özellikleri ise belirtilen ücret karşılığında satın alıp, klavyenizin tasarımına şıklık katabilirsiniz.
Türkçe destekli Fleksy’yi Google Play ve App Store‘dan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst