gittigidiyor

Teknosa Preo P1

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Türkiye’nin en büyük perakende teknoloji marketi olan Teknosa, geçtiğimiz aylarda Avea ile ortak olarak girdiği Teknosa Mobil projesi ile mobil iletişim sektörüne adım atmıştı. Kendi operatörüne geçen müşterilerine avantajlı indirimlerde bulunan Teknosa, şimdi de akıllı telefon pazarına Teknosa Preo P1 modeliyle giriş yapmaya hazırlanıyor.
Teknosa Preo P1’in başlıca teknik özellikleri arasında; 5 inçlik HD ekran, 1.2 GHz gücünde Qualcomm Snapdragon 410 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB arttırılabilir dahili hafıza, 5 megapiksel ön ve 13 megapiksel arka kamera yer alıyor. Android 4.4.4 KitKat işletim sistemiyle kutusundan çıkan cihaz 2400 mAh’lik değiştirilemeyen bir bataryaya sahip. Ayrıca 4G desteğinin de bulunduğunu belirtmek gerek.
749 TL’lik fiyatıyla fiyat/performans klasmanından uzak bir görüntü çizen Teknosa Preo P1 ile beraber, markanın akıllı saati Preo PWatch da tanıtıldı. Preo PWatch’a cihazın yanında 50 TL’ye, ayrı olarak almak isterseniz de 99 TL’lik bir fiyatla satın alabilirsiniz. Son olarak Preo PWatch’ın siyah renk ile geldiğini, fakat 9 farklı renk seçeneğine sahip yedek kayışlara 19 TL’den sahip olabileceğinizi hatırlatalım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst