gittigidiyor

Telegram için ücretli abonelik paketleri geliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
02 Mayıs 2022 , Pazartesi 14:06 Son Güncellenme: 03.05.2022 08:05



Telegram kurucusu Pavel Durov, daha önce kendi hesabından yaptığı açıklamada uygulamasına reklamların geleceğini resmi olarak da duyurmuştu. Durov, bu reklamların rakiplerden farklı olarak kişiselleştirilmiş olmayacağını, kullanıcı verilerinden faydalanmak istemediklerini ifade etmişti. Kısa süre önce iOS betasına giriş yapan Telegram Premium üyelik paketi, çok yakında resmi olarak kullanıma sunulabilir.



Telegram için ücretli abonelik paketleri geliyor

35 binden fazla üyeye sahip Telegram Beta ismindeki Telegram kanalında paylaşılan bilgiler, uygulamanın iOS için yayınlanan v8.7.2 beta sürümünde ortaya çıktı. Premium sürümde bulunacağı belirtilen ilk özellik bazı özel tepkiler ve stickerlar olarak görünüyor.
Telegram'ın ücretli sürümü, mevcut ücretsiz sürümün yanında kullanıcılara sunulan ikinci bir seçenek olacak. Ücretli üyelere reklam göstermeyeceği aktarılan firma, ileride ücretli abonelere başka özellikler de sunabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst