gittigidiyor

The Last of Us Part II, Seattle’da geçebilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Last of Us Part II, Seattle’da geçebilir

Birçok Reddit kullanıcısı, The Last of Us Part II oyununun Seattle içerisinde geçeceğine dair kanıtlar buldu.


PlayStation Experience 2016 sırasında, uzun sayılabilecek bir sinematik video ile duyurulan The Last of Us Part II, içerisinde bulunduğu etkinliği ciddi anlamda efsanevi bir seviyeye taşımıştı. Fakat oyun, PlayStation Experience 2016 sonrasında kendisini hiç göstermemişti. Tabii oyunun karakterlerinin bazı konsept tasarımları yayımlanmıştı ve bir de stüdyodan ilginç görseller paylaşılmıştı. Bu görsellerde, atlar, domuzlar ve bebekler bulunuyordu. Tüm bu ufak tefek bilgiler muhtemelen oyunculara yeterli gelmemiş. Çünkü Reddit üzerindeki bir grup, uzun zamandır oyunun geçebileceği yeri araştırıyordu. Bugün ise muhtemelen oyunun geçeceği yer, en azından oyunun PlayStation Experience 2016 videosunda gösterilen yerin neresi olduğu belli oldu: Seattle.


the-last-of-us-part-2-screen-01-ps4-eu-05dec16.jpg

Orijinal The Last of Us oyunu, birçok farklı mekanda, Amerika Birleşik Devletleri içerisinde geçiyordu. Muhtemelen aynı durum yine The Last of Us Part II geçerli olabilir ve oyunun tek bir bölüü veya 1’den fazla bölümü Seattle’dageçebilir. En azından biz böyle düşünüyoruz. Peki, bahsettiğimiz Reddit kullanıcıları, bu oyunun Seattle’da geçeceğini nereden biliyor? Hemen bunu da açıklayalım: Hemen aşağıdan görebileceğiniz görselde, muhtemelen oyunun ilk videosundaki mekan görünüyor. Bu mekan da yine görselden görebileceğiniz gibi, Seattle içerisinde.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst