gittigidiyor

Tıklanmayan Görev Çubuğu Nasıl Onarılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Tıklanmayan Görev Çubuğu Nasıl Onarılır?[/h][h=2]Görev çubuğunda zaman zaman sorun yaşanabildiği gibi tıklanmayan görev çubuğu için kişilerin rehberi takip etmesi yeterlidir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
tiklanmayan-gorev-cubugu-nasil-onarilir.jpg
Görev çubuğu bilgisayar kullanımlarında çok önemli bir yere sahip olduğu gibi pasif duruma geçen görev çubuğu için kişilerin bazı işlemleri yapması gerekmektedir. Görev çubuğunun tıklanmaması halinde kişilerin basit bir komutu çalıştırması yeterli olabilecek.
Görev çubuğunun görünmesine rağmen tıklanmaması ve herhangi bir işleme tepki vermemesi halinde ilk olarak bu çözümün denemesi gerekmektedir.
Bu konuda ilk olarak komut satırı açılmalıdır. Komut satırının açılması için çalıştıra CMD’nin yazılması gerekir.
%C7al%FD%FEt%FDr-24-.jpg

Ardından açılan komut ekranına ise aşağıdaki kodları yazmanız yeterlidir.
Get-AppxPackage " Remove-AppxPackage
Get-AppxProvisionedPackage -Online " Remove-AppxProvisionedPackage -online
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst