gittigidiyor

Titanfall 2 bekleneni yapıyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
titanfall-2-operation-frontier-shield-sdn-01.jpg
Titanfall 2 ücretsiz olarak sunulan indirilebilir içerikleri (DLC) ile canlı kalmaya devam ediyor. 25 Temmuz tarihinde sunulacak Operation Frontier Shield adlı yeni güncellemeyle birlikte, orijinal Titanfall’un oldukça sevilen bir oyun modu Titanfall 2’ye de getirilecek..
Titanfall 2 Frontier Defense oyun moduna kavuşuyor!

Titanfall 2 için yeni olacak oyun moduysa oyuncuların favorilerinden Frontier Defense. Bu oyun modunun gelişi hakkında uzun süredir dönen dedikodular bu anlamda gerçeğe dönüşüyor. 4 oyuncunun bir arada yapay zekanın akınlarına karşımücadele vereceği Frontier Defense modu oyuncuları saf aksiyonla buluşturacak.
İlk oyunda oyuncuların düşmana karşı taret kurmasına izin verilirken, Titanfall 2’de yeni tuzak ve araçlar da emrinize amade olacak. Ek olarak, oyuncular bu modda yeni Titan yükseltme ilerlemesi sistemi ve Aegis Rütbeleri ile buluşacak.


titanfall-2-operation-frontier-shield-sdn-02.jpg

Frontier Defense, başlangıçta orijinal oyundan Rise haritasının da dahil olduğu sadece 5 harita için destek sunacak. Oyuna ayrıca, Township adıyla yeni bir harita daha eklenecek. Güncellemeyle gelecek yeni savaş boyalarıve Titan kaplamaları olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
Son olarak, Titanfall 2 henüz oynamamış olanların 28 Temmuz - 30 Hazirantarihleri arasındaki gerçekleştirilecek ücretsiz haftasonunu es geçmemesini öneriyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst