gittigidiyor

Titanium Internet-Security-6.0.1215 Türkçe-Final 32'64Bit Ful-2013

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
8m2OU.jpg


Titanium Internet Security 6.0.1215 Türkçe Final 32'64Bit Ful 2013

Titanium ana konsol ekranından, kolayca virüslere karşı tarama yapabilir, bilgisayarınızın güvenlik durumu ile ilgili güncel durum raporlarına ulaşabilir ve Facebook Gizlilik Tarayıcı gibi özelliklerin kısayollarını kullanabilirsiniz.

Yazılımla ilgili ayrıntılar, çevrimiçi yardım ve hesap bilgileri de dahil olmak üzere, güvenlik çözümünüzün durumunu da görüntüleyebilirsiniz.


Trend Micro Titanium Internet Security, sizin ve ailenizin her gün çevrimiçi yaptığı e-posta alıp gönderme, sosyalleşme, banka işlemleri yapma, web'de gezinme ve alışveriş yapma gibi işler için gereken korumadır. Rahatsız edici uyarılar ve açılan pencerelerle sizi rahatsız etmeyen, ayarlayıp unutacağınız bir güvenlik çözümü sunar.
vQxtt.jpg

ÖNEMLI AVANTAJLAR
Virüsler, kötü amaçlı yazılımlar ve e-posta ve IM aracılığıyla paylaşılan tehlikeli bağlantıları engeller
Chrome, Internet Explorer ve Firefox'taki güvenli ve kötü amaçlı arama sonucu bağlantılarını saptar
Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn ve Pinterest gibi popüler sosyal ağ sitelerindeki güvenli ve kötü amaçlı bağlantıları saptar
Özelleştirilebilir ebeveyn denetimleri ile çocukların güvende kalmalarına yardımcı olur
Yüklemesi kolaydır ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir
Basit ekranlar ve net, anlaşılması kolay raporlar sağlar


Boyut:101-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/8 vista xp 32x64bit


D4TKq.gif


Titanium Internet Security-2013

(((Alternatif)))

Titanium Internet Security-2013
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst