gittigidiyor

Tomb Raider PC'de Kaç Puan Aldı?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PC için çıkışını gerçekleştirmesine saatler kalan Rise of the Tomb Raider'ın bu platforma özel inceleme puanları belli oldu. İşte oyunun PC sürümü için verilen notlar.


rise-of-the-tomb-raider.jpg
Yapımcı firma Square Enix'in Microsoft ile yaptığı anlaşma üzerine, ilk olarak Xbox One ve Xbox 360'a özel (timed exclusive) olarak çıkışını gerçekleştiren Rise of the Tomb Raider, bu sefer PC platformundaki yerini almaya hazırlanıyor.
Yılın merakla beklenen macera yapımlarından biri olan oyun, 2013 yılındaCrystal Dynamics'in başlattığı seriye kaldığı yerden devam edecek.
rise-of-the-tomb-raider-screenshot-1.jpg
..

Xbox konsollarında oldukça başarılı bulunan Rise of the Tomb Raider, görünen o ki PC versiyonuyla da gayet iyi bir oyun olarak karşımıza çıkacak.
Dünyaca ünlü birçok oyun portalı tarafından incelenen Rise of the Tomb Raider'ın PC versiyonu hemen hemen tüm sitelerden tam not almış. Sene sonuna doğru PlayStation 4 konsolu için in de raflardaki yerini alacak olan yapımın PC inceleme notları şu şekilde:
Rise of the Tomb Raider PC inceleme puanları

GameSpot - 9/10
PC Gamer - 83/100
VideoGamer - 9/10
DarkZero - 9/10
GameWatcher - 9/10
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst