gittigidiyor

Trabzonspor'dan Erkan Zengin bombası!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
6 Mayıs 2014 Salı

Transferde atağa kalkan Trabzonspor'da flaş bir isim daha gündeme geldi. Fırtına'nın Es Es'in kanat oyuncusunu istediği ve Erkan Zengin'in "Maddi konularda anlaşma sağlanırsa gelirim" dediği öğrenildi.

DXBXmo.jpg

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen ve bu doğrultuda çalışmalara başlayan Trabzonspor'da yerli listesine bir isim daha dahil oldu.

Sivassporlu Aydın Karabulut, Elazığsporlu Denizli Yılmaz ve K.Karabüksporlu İlhan Parlak'a bordo-mavili formayı giydirmek için girişimlerini sürdüren Fırtına, Eskişehirspor'un yıldızı Erkan Zengin'e de kanca attı. Bu sezonun ilk yarısında Es-Es forması ile harika bir performans gösteren ancak ikinci devre düşüşe geçen Erkan Zengin'i teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın çok istediği öğrenildi.

AL COLMAN'I VER ERKAN'I

Mandıralı'nın yönetime Erkan'ın mutlaka alınması yönünde rapor verdiği ve oyuncunun menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. Erkan için kesenin ağzını sonuna kadar açmayı göze alan bordo-mavililer sezon sonunda Eskişehirspor Kulübü yetkilileriyle bir görüşme yapacak ve 2017'de sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun bonservisini resmen isteyecek. Erkan'ın "Parasal konularda anlaşma sağlanırsa gelirim" demesi Trabzon'un elini güçlendirirken, yönetimin Colman artı para teklifini yapmayı düşündüğü bildirildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst