gittigidiyor

Trabzonspor'dan iki bomba daha

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
06 Ağustos 2014

Peş peşe transfer bombalarını patlatan Trabzonspor'un durmaya niyeti yok.

1jN1kG.jpg


Bugün de 2 bomba transfer bitirilecek. Slimani ve Marko Basa. Bordo-mavili yönetim, Cezayirli forvet Slimani'ye son teklifini yaptı ve beklemeye geçti.

Bugün olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca Fransa'nın Lille takımında forma giyen Marko Basa da bugün açıklanacak. 31 yaşındaki Karadağlı stopere 2 milyon euro'luk bir sözleşme öneren Fırtına, bonservis için Fransız kulübünü de ikna etti. Ayrıca yine 10 numara pozisyonu için 30 yaşındaki Fatih Atik de bugün geliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst