gittigidiyor

TracFone LG Prepaid Lucky LG16

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Akıllı telefon dediğimiz zaman aklımıza ilk olarak büyük ekranlı, büyük depolama kapasitelerine sahip ve 4K video kaydı yapabilen akıllı telefonlar gelmekte. Akıllı telefonlara olan bağlılığımız her geçen gün artıyor ancak akıllı telefonu sadece arama yapmak, sosyal medyada beğeni yapmak ve WhatsApp üzerinden anlık olarak mesaj göndermek için kullananların sayısı da az değil. Bu nedenle LG giriş seviyesinde bulunan akıllı telefonu olan Prepaid Lucky LG16 modeli akıllı telefonunun fiyatını 10 Dolara düşürmüş durumda. Fiyat olarak sudan ucuz olan TracFone LG Prepaid Lucky LG16, 3.8 inç büyüklüğünde bir ekrana ve 1.2 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemciye sahip. MicroSD ile 32 GB’a kadar yükseltilebilen 4 GB’lık dahili hafızaya sahip olmasının yanında 3 MP çözünürlüğünde arka kamerası da bulunmakta. Android 4.4 KitKat ile yaşamını sürdüren bu kibar akıllı telefon şimdiden geniş bir kullanım kitlesine sahip. Bir akıllı telefona yüzlerce dolar vermek istemeyen ve telefonu sadece arama ve mesaj göndermek için kullanacaklar için TracFone LG Prepaid Lucky LG16 kaçırılmayacak bir fırsat.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst