gittigidiyor

TRAFI Türkiye (Android Toplu Taşıma Planlayıcı)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Android Toplu Taşıma Planlayıcı
TRAFI Türkiye uygulaması İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki otobüs, metro ve vapurlar için tasarlanmış ve güzergah bilgilerini size sunan oldukça kullanışlı bir programdır. Uygulama size bir noktadan başka bir noktaya ulaşmanız konusunda size büyük bir kolaylık sağlar. Uygulamanın en önemli özelliği ise vapur, otobüs, metro, metrobüs, tramway hareket saatlerini size gerçek zamanlı olarak sunmasıdır. Bu sayede bir sonraki aracı kaçırmazsınız. Ayrıca sık olarak kullandığınız güzergâhı “favorilerim” sekmesine ekleyerek tekrar tekrar aynı güzergâhı girmek zorunda kalmazsınız.
Uygulamada size ulaşım araçlarının tarifeleri, güzergâh planları, en yakın duraklar, araçların gerçek zamanlı hareket saati ve daha onlar bilgi verilmektedir. Sizde tüm bunlara sahip olmak istiyorsanız TRAFI Türkiye uygulamasını indirmelisiniz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[3,28 Mb]
TRAFi-Turkiye.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst