gittigidiyor

Tunçmatik Nano UPS cihazı çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
tuncmatik-nano-ups.jpg

Artık pek çok kullanıcı, dahili bataryası olan akıllı telefon, tablet ve notebook gibi mobil ürünler kullanmaya başladı. Elektriklerin kesilmesiyle beraber, mobil cihazların şarjı varsa, kullanılmaya devam ediyor. Fakat internet kesildiğinde, modem çalışmadığından dolayı çalışan cihazlarınız da internete bağlanamıyor ya da 4G gibi internete göre daha pahalı çözümlerle internete bağlanmaya çalışıyoruz.

Tunçmatik Nano UPS, içerisinde bulunan dahili pil ile beraber, elektrik kesildiği zaman bağlı olduğu modeme, 6 saate kadar güç sağlayabiliyor.

Tunçmatik Nano UPS inceleme
Dahili kamera, mini Telefon santralleri ve telefonlarla beraber, switch ve modem gibi ürünleri 6 saate kadar çalıştırabilen Tunçmatik Nano UPS, içerisinde 6000 mAh bataryaya sahip.

Bir adaptör boyutunda olan Tunçmatik Nano UPS, 265 gram ağırlığında. Dahili bataryaya sahip, bir adaptör gibi düşünebileceğiniz


Tunçmatik Nano UPS özellikleri
Pil kapasitesi: 6000 mAh

Pil şarj süresi: 8 saat


Pil şarj döngüsü: 500 defa

Ağırlık: 265 gr

Fiyat: 105 TL
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst