gittigidiyor

Türk Telekom altyapısını kullanan bütün firmalara yüzde 70 zam!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Türk Telekom tarafından Türkiye'deki servis sağlayıcılarına internet altyapısı hizmeti sunuluyor. Bu hizmeti kullanan Vodafone, Millenicom, TurkNet, D-Smart gibi servis sağlayıcıları Türk Telekoma bir ücret ödüyor. Bu ücretlerin bir kısmı kullanıcıların faturalarına yansıtılıyor. Daha önceden yüzde 20 oranında kullanıcı faturalarına yansıtılmıştı.
Port adı verilerin hizmetin ücretlerine yüzde 70 oranına zam yapıldı. "Türk Telekom Referans Seviyesinde Veri Akış Erişimi Teklifi" kapsamında yapılan zam BTK tarafından kabul edildi. 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak olan port ücretlerinden diğer firmaların taahütlü aboneleri ve Türk Telekom aboneleri etkilenmeyecek.

TÜRK TELEKOM ESKİ PORT ÜCRETLERİ​

103716600-resim2023-07-24103707366.jpg

TÜRK TELEKOM YENİ PORT ÜCRETLERİ​

104220177-yeni-fiyat-turk-telekom-kopya.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst