gittigidiyor

Türk Telekom'dan Özür Hediyesi

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
398
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........
Türk Telekom, deprem sonrasında devre dışı kalan mobil şebekesinden dolayı özür diledi ve abonelerine bir özür hediyesi verdi!
depremde-coken-turk-telekom-ozur-ve-hediye.jpg


Dün İstanbul'u etkileyen 5.8 şiddetindeki depremin ardından ülkemizdeki mobil şebekelerde ciddi sorunlar yaşanmıştı. Yoğunluktan dolayı yaşanan sorunlardan en çok etkilenen mobil sağlayıcı Türk Telekom'un yaşadığı kesinti, saatler sürmüştü. Firma şimdi bu kesintiyi telafi etmek için abonelerine
ücretsiz internet ağıtacağını açıkladı.

Türk Telekom, yaşanan kesintiden dolayı müşterilerinden "içtenlikle özür dilerken tüm mobil abonelerine
iki ay boyunca aylık 5GB, toplamda 10GB mobil internet tanımlayacağını söyledi. Firma, tüm müşterilerine kesintisiz bir hizmet vermek için "vargücüyle çalışacağını" da sözlerine ekledi.

Depremin saatler sonrasında bile devam eden kesinti, kullanıcılar arasında büyük rahatsızlığa yol açmış, yaşanan durum sosyal platformlarda tartışma konusu olmuştu. Türk Telekom'un hediye internet paketi, canı sıkılan kullanıcıları biraz da olsa yatıştıracak gibi görünüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst