gittigidiyor

Türkiye’nin İlk Oyun Radyosu Jeton Yayında!..

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
Türkiye’nin İlk Oyun Radyosu Jeton Yayında!..


Joygame ve Karnaval.com İşbirliğiyle Kurulan Türkiye’nin İlk Oyun Radyosu “Jeton” Yayında! Oyunseverlerin, teknoloji ve oyun dünyası ile ilgili son gelişmeleri sevdikleri şarkılar eşliğinde takip edeceği Türkiye’nin ilk oyun radyosu Jeton, www.karnaval.com üzerinden yayın hayatına başladı.
Türkiye’nin lider online oyun markası Joygame ile Türkiye’deki dijital radyoculuğun öncüsü Karnaval.com birlikte bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin ilk oyun radyosu Jeton’u hayata geçirdi.www.karnaval.com üzerinden yayın yapan Jeton’da dinleyiciler oyun dünyası ile ilgili gelişmeleri takip edebilecek, Joygame oyun görevlileri tarafından hazırlanan özel programlar sayesinde oyunlara ait çok özel bilgilere ulaşabilecek ve sadece Jeton dinleyicilerine özel hazırlanan kampanyalardaki fırsatları yakalayabilecekler. Turnuvalarla ilgili haberler ve oyunlarla ilgili ipuçları da bu radyoda dinleyicileri bekliyor. Hedef kitlesi 13- 17 yaş aralığındaki erkekler olan Jeton’da yer alacak müziğin içeriğine oyunseverler arasında yapılan araştırma sonuçlarına göre karar verildi. Jeton’da Ceza, Sagopa Kajmer, Pit10 gibi Türkiye’deki rap ve hip hop müziğinin sevilen isimlerinin yanı sıra 50 Cent, Kanye West, Flo Rida, Snoop Dogg gibi dünyaca ünlü rap ve hip hop müziğinin sevilen isimlerini dinlemek mümkün. Dünyada Game Paradise, Game de Teci, Radio of Game’in olduğu gibi Türkiye’de de Jeton oyunseverlerin buluşma noktası olmayı hedefliyor. 2012 yılında Türkiye’deki oyun sektöründe 400 – 500 milyon dolar harcama yapılmasının beklendiğini belirten SHR Group CEO’su Barış Özistek Jeton ile ilgili olarak “Türkiye’deki online oyun sektöründe yüzde 75′lik pazar payına sahip olan bir firma olarak üyelerimize yenilikler sunmak ve onlara sunduğumuz hizmeti geliştirmek için Karnaval.com ile Türkiye’nin ilk oyun radyosu Jeton’u hayata geçirdik. Jeton sayesinde üyelerimize Joygame oyunları ile ilgili bilgileri, yenilikleri daha hızlı iletebileceğimize ve onlarla olan ilişkilerimizi daha da güçlendireceğimize inanıyoruz” dedi.
Spectrum Medya CEO’su Ali A. Abhary ise Jeton ile ilgili; “Radyo, insanların ortak deneyimlerini bir araya getirerek paylaştığı bir kaynaktır. Başarılı bir radyo, bir kabilenin bayrağı gibi, ortak değerler ve zevkler paylaşan bir grup insanın sembolüdür. Bu nedenle Jeton’un da oyunseverlerin buluşma noktası olacağına inanıyoruz. Karnaval.com’da birbirinden farklı içeriğe sahip on farklı radyomuzla dinleyicilerimize kendi müziklerini keşfetme imkanı sunuyoruz. İlerleyen dönemlerde de sektöründe lider olan firmalarla yapacağımız projelerle dinleyicilerimize farklı içerikler sunmaya devam edeceğiz” dedi.
www.karnaval.com üzerinden dinlenebilen Jeton, yakın bir dönemde Karnaval.com mobil uygulamalarında da yerini alacak.
JOYGAME HAKKINDA
Yeni ve genç bir marka olan Joygame, online oyun sektöründeki yerini 2009 yılında almıştır. Oyunlarda her ayrıntıya dikkat ederek oyun severlere en kaliteli ve eksiksiz hizmeti sunmayı amaçlayan Joygame marka sahipleri ve çalışanları, oyun kökenli ve dinamik bir ekiptir.
Türkiye’de emekleme döneminde olan oyun sektörüne yepyeni bir adım olan Joygame, seslendirmelerden, oyunun lokalizasyonuna, oyun içi hizmetlerden, etkinliklere kadar A’dan Z’ye her ayrıntıya dikkat ve önem veren yenilikçi bir firmadır. Birçok uluslararası MMO (Massive Multiplayer Online / çoklu oyunculu çevrim içi oyun) oyununun yayıncısı ve servis sağlayıcısı konumundaki Joygame, Türkiye’nin oyun sektörüne yatırım yapan en büyük firmalarından biridir. Kurulduğu günden bu güne yerleşik olarak Türkiye’de hizmet veren Joygame, kendi sektöründeki yüzde 75’lik pazar payıyla en büyük ve lider online oyun markasıdır.
Ayrıntılı bilgi için www.shr.com.tr ve www.joygame.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
KARNAVAL.COM HAKKINDA
Türkiye’deki dijital radyo yayıncılığın öncüsü Karnaval.com bir Spectrum Medya Labs kuruluşudur. Dünyanın en çok dinlenen 15 dijital radyo yayıncısı arasında yer alan Karnaval.com bünyesinde bulunan Süper FM, Metro FM, Joy FM, JoyTurk ve Radio Mydonose’un dijital yayınlarının yanı sıra online radyoları RetroTurk, JoyTurk Akustik, Zeplin, Kantin ve Jeton ile dinleyicilere zengin içerikli bir radyo deneyimi sunuyor.
Ayrıntılı bilgiye www.karnaval.com adresinden ulaşılabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst