gittigidiyor

TVM Türk HD ve My Network HD, yenilenen TVM MEDYA platformunda!

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
TVM Türk HD ve My Network HD, yenilenen TVM MEDYA platformunda!


TVM Medya internet tv platformu yenilendi!. TVM Türk HD'nin yayınları yine tvmMedya platformundan hız kesmeden sürecek. Bunların yanı sıra My Network kanalıda JWplayer ve IPTV desteğiyle internet kanallarının vazgeçilmezi olacak. Nick+TR kanalı artık My Network'te kuşak olarak yayınlanacak.

Yabancı Diziler
Supernatural, Mentalist, Family Guy ve daha fazlası! En popüler yabancı diziler My Network HD'de!

Belgeseller
Birbirinden kaliteli History Channel, eşsiz Discovery Channel yapımlarını izlemeye hazır olun! Nat Geo Wild belgeselleri TVM Türk, Bilim ve macera belgelselleri My Network HD'de!

Animasyon Filmler
En heyecanlı, en muhteşem animasyonlar! Hepsi ve daha fazlası My Network HD ve TVM Türk'te!

Türk Sineması
En keyifli, en kaliteli, hiç eskimeyen Yeşilçam ve Türk sinema klasikleri! Geçmişten günümüze izlemekten hiç bıkmadığınız unutulmaz yerli yapımların tümü TVM Türk'te!

Nick+TR
Hergün günün belirli saatlerinde yayında olacak bu çok renkli kuşak ile hayatınızı renklendirin! Nickelodeon severlerin aradığı herşey bu kuşakta! Nick+TR kuşağı hergün My Network HD'de!

Sinema Filmleri
Dev yapımlar, en büyük bütçeli filmler, en duygusal, en komik, en aksiyonu bol filmler TVM Türk ve My Network HD'de!

http://www.tvmmedya.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst