gittigidiyor

Üçüncü Nesil Moto X

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

2013 ortasında gelen ilk nesil Motorola Moto X özellikleriyle beğeni gördü ve ardından 2014 Eylül’ünde ikinci nesil model geldi, adı değişmedi. Bu yeni modelle birlikte AMOLED ekran genişledi, çözünürlük Full HD oldu, işlemci Snapdragon 801 oldu, kamera 10’dan 13 MP’e çıktı ve 4K video çeker hale geldi yani ciddi derecede performanslı bir canavara dönüştü. İlgiden memnun kalan Motorola, bu kez 2015’e özel Moto X üçüncü nesil modeli geliştirdi. Sızan bilgilere ve elde edilen benchmark sonuçlarına göre Kinzie kod adlı ve XT1585 olarak görülen yeni cihazda amiral gemisi özellikleri var. 5.5 inç QHD ekran, Snapdragon 810 sekiz çekirdekli 1.9 GHz işlemci, 3 GB RAM, 20 MP ana kamera ve 5 MP ön kamera, 32 GB depolama alanı ve 3280 mAh kapasiteli batarya gibi ciddi ilerlemeler yaşanıyor. Android 5.1.1 yüklü gelmesi beklenen cihazda parmak izi okuyucu da görebiliriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst