gittigidiyor

Umut Bulut'un transferinde skandal!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
12 Haziran 2014 Perşembe







Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Umut Bulut'un transferinde yaşanan skandalı açıkladı.




ZNojVV.jpg



Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kulüpteki olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını, bu yüzden bazı kişilerin kendilerine cephe aldığını söyleyen Hacıosmanoğlu, camiayı birçok konuda aydınlatacaklarını söyleyerek, “Herkes yıllardan beri, ‘Kulübü yiyorlar’ diyordu. Biz de bunu ortaya çıkıyoruz. Örneğin Umut Bulut’un Avrupa Kupası’nda oynayacağımız Liverpool maçı öncesi Toulouse takımına transferi gündeme geldi. Trabzonspor Kulübü’nden o dönem Umut Bulut’un menajerine oyuncuyu satması için 450 bin TL komisyon ödenmiş. Bu adamı istiyorlar, satıyorsun ama komisyon veriyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? İmza kampanyası diyorlar. İmza kampanyası yapsalar ne olur? Binlerce Trabzonsporlu bizi arayarak destek veriyor. O kadar imzayı toplayana zaten başkanlık verirler” dedi.
Güneş’in sözlerini hatırlattı
Şenol Güneş’in Trabzonspor’un duayeni, önemli bir değeri olduğunu, takımın kalecisi ve kaptanı olduğunu hazırlatan Başkan Hacıosmanoğlu, “Şenol Güneş, takımın en önemli teknik direktörlerinden biridir. Trabzonspor’u dünyada temsil etmiş bir değerdir. Biz de yaptıklarına saygı duyuyoruz. Kongre öncesinde kendisiyle yaptığımız uzun sohbette, ‘Kim bu yönetimi devralıyorsa, bunların hesabını sormuyorsa, onlar da çalmaya geliyordur’ cümlesi var. İşte biz bu yüzden bu olumsuzlukları gün yüzüne çıkarmak için çaba gösteriyoruz. Camiada artık, ‘Kulübü yiyorlar’ denmemesi için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
Olcan konusu tatil sonrasında
Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizerek transferin gözdelerinden birisi haline gelen, adı Galatasaray ve Beşiktaş’la anılan Olcan Adın konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Olcan’la tatilden döndükten sonra konuşacağız. Trabzonspor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Kalmasını istiyoruz” dedi. Başkan Hacıosmanoğlu, bu arada Polonyalı Adrian’ın satışı için Suudi Arabistan’ın Al Nassr Kulübü ile prensipte anlaştıklarını belirtti. Bordo mavili takımın satıştan 3 milyon euro beklediği öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst