gittigidiyor

Ünal Aysal'dan her gün bir transfer

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
KrY4M1.jpg


Ünal Aysal, Alex Telles ve İzet Hajrovic transferlerinin ardından şimdi sırada yerli oyuncuların olduğunu söyledi. Aysal, "Bu hafta her gün bazı isimleri vereceğiz. Her gün birer birer yeni bir transferi açıklayacağız" dedi.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, transferde izledikleri politikayı, "Kulübün geleceğini inşaa ediyoruz" şeklinde yorumladı.

G.Saray Muhabirleri Platformu'nun TSYD'de düzenlediği toplantıya katılan başkan, "Daha önce Drogba ve Sneijder gibi tecrübeli oyuncular aldık. Ancak artık genç oyuncuları tercih edip, yarınlarımızı kurtaracağız. Hajrovic, takıma çok şey katacak. Özellikle duran toplarda çok faydalı olacak. Hocamızın istediği Telles'in transferi de an meselesi" ifadesini kullandı.

HER GÜN YENİ İSİM
Ara transferi hafta sonuna kadar bitireceklerini dile getiren Aysal, şöyle devam etti: Her gün kadromuza kattığımız yeni bir ismi açıklayacağız. Takımın iskeleti tamam. Sağını, solunu genç yeteneklerle süsleyip, performansı artıracağız. Birkaç kulvarda yarışmak için alternatifli bir kadro kurmak zorundayız. Hocamız bizden geniş bir bütçe talep etmedi. Biz kendisine sorduğumuzda savunma ve kanatlara takviye istedi. Hajrovic ve Telles bu talebin karşılığıdır. Devamı da gelecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst