gittigidiyor

Ünlü Twitch yayıncısı Destiny, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunundan banlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ünlü Twitch yayıncısı Destiny, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunundan banlandı

Demek ki her açıktan faydalanmamak gerekiyormuş.




PlayerUnknown’s Battlegrounds‘a yeni gelen birinci şahıs bakış açısı, beraberinde birçok hatayı ve açığı da getirdi. Twitch üzerinde 200.000‘e yakın takipçisi olan Destiny isimli yayıncı, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu yayında gülerek, “Banlanacağım.” demişti, öyle de oldu. Çünkü, her ne kadar videoda öyle görünmese de, insanların büyük kısmı binaların içerisindeydi ve bu görsel hata sebebiyle Destiny sürdüğü cip ile karşılaştığı bütün oyuncuları ezip geçti.


media_img_1490255708376-1.jpg

Yayın esnasında olanları haberimizin sonundaki videoda görebilirsiniz. Videodan da anlaşılabileceği üzere, Twitch yayıncısı PlayerUnknown’s Battlegrounds‘daki açıktan faydalanarak insanları yerle bir etti. Bu sebeple de oyundan banlandı doğal olarak. Fakat, eğer yayıncının hayranıysanız, iyi bir haberimiz var. Destiny‘nin başına gelen sınırsız bir ban değildi, geçiciydi. Yani, yakın bir zamanda PlayerUnknown’s Battlegrounds yayınlarına devam edecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst