gittigidiyor

USB Belleklerde Fazla Yer Nasıl Açılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]USB Belleklerde Fazla Yer Nasıl Açılır?[/h][h=2]USB belleklerin kullanımı oldukça yüksek olurken, yapılacak küçük bir işlem ile USB bellekte daha fazla alan açılabilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
usb-belleklerde-fazla-yer-nasil-acilir.jpg
Veri taşıma ve saklama işlemlerinde en çok tercih edilen araçlar USB bellekler olurken, USB bellek kullanan kişilerin daha fazla alana sahip olabilmesi adına küçük bir işlem yapması yeterli. USB bellek için tüm Windows işletim sistemlerinde yapılacak bu işlemler sayesinde sizler de daha fazla bir alana sahip olabilirsiniz. Bu konuda pek çok araç geliştirildiği gibi kişilerin Windows’ta yer alan temel özellikleri de kullanabilmesi mümkün.
USB Bellek Sıkıştırma İşlemleri
USB bellekte daha fazla alana sahip olmak isteyen kişilerin sıkıştırma işlemlerini yapması gerekmektedir. Sıkıştırma işlemlerini yapmak isteyen kişilerin ilk olarak USB belleği cihaza takması ve ardından bilgisayarım bölümü üzerinden belleğe ulaşması gerekmektedir. Bellekteki tüm dosyaların yedeklenmesi ile birlikte USB belleğe sağ tıklayarak biçimlendirme yapması gerekir.
1(151).jpg

Biçimlendirme işlemleri bittikten sonra yine sağ tıklayarak özellikler bölümünü açın ve burada yer alan Disk alanından kazanmak için bu diski sıkıştır kutusunu işaretleyin.
2(112).jpg

Böylece tüm dosyalar bellekte daha az yer kaplamaya başlayacaktır.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst