gittigidiyor

Vodafone Anneler Günü Huawei Gr5 Kampanyası

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Vodafone Anneler Günü Huawei Gr5 Kampanyası[/h][h=2]Vodafone tarafından Türkiye'de sunulan cihaz kampanyalarında Anneler Günü'ne özel olarak etkinlik hazırlandı.[/h]
vodafone-anneler-gunu-huawei-gr5-kampanyasi.jpg
Vodafone Anneler Günü'nde annesine hoş sürpriz yapmak isteyen kullanıcılar için tek bir fatura üzerinden iki cihazın alınmasını mümkün kıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Huawei Gr5 modeli için sunulan bu kampanya ile birlikte kullanıcılar iki cihaz alarak tek bir fatura ile cihazların ödemesini yapabilecek.
Kampanyanın sunulduğu günden itibaren yoğun bir ilginin olduğu görülürken kullanıcılar yüksek kalitede özelliklere sahip Huawei Gr5 modellini çok daha uygun bir fiyat ile alabiliyor. Huawei Gr5 13 megapiksel arka kamerası, 5 megapiksel özel selfie kamerası, 2 GB RAM’i, 5.5 inç full HD ekranı, 8 çekirdeği ve Snapdragon 616 yüksek işlemcisi ile birlikte yüksek bir performans sunarken özellikle parmak izi okuyucusu gibi güvenlik önlemlerini de barındırıyor.
Vodafone Taahhütle Telefon Nasıl Alınır?
Vodafone tarafından sunulan bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin faturalı bir hat sahibi olması gerekirken en yakın Vodafone cep merkezlerinde gidilmesi ve başvuru yapılması yeterli. Başvuru sonrasında kişinin Vodafone aboneliği üzerinden yapılacak incelemelerde herhangi bir sorun tespit edilmezse kullanıcıların cihaz alabilmesine izin veriliyor. Kısa sürecek işlemlerin ardından 2 adet Huawei Gr5 alan kullanıcılar faturalarına ayda sadece 100 TL’lik bir ek ödeme ile iki cihaza sahip olabilir. 2 yıllık bir taahhüt için verildiği bu kampanya dahilinde yüksek kalitede bir telefona sahip olmanın yanı sıra oldukça ekonomik bir şekilde telefon ihtiyacını giderebilmek ve Anneler gününde hediye alabilmek mümkün. İki yıl boyunca telefonun garanti kapsamında olduğu da unutulmamalı.
Ayrıca telefonun normal şartlardaki taksitli fiyatı tek bir telefon için 64 Türk Lirası olurken 2 telefon alacak kişilere her ay 28 TL’lik indirim sağlanıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst