gittigidiyor

WhatsApp Web'i iPhone ile Kullanın

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
WhatsApp’in Web sürümünü artık iPhone kullanıcıları da kullanabiliyor. Peki, bu nasıl oluyor? Bu haberimizde adım adım WhatsApp Web’i iPhone ile kullanmayı anlatıyoruz.

whatsapp-web-1427278780.jpg
Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp geçtiğimiz aylarda Web’den de kullanılabilir hale gelmişti. Android, Windows Phone, BlackBerry veNokia S60 cihazlara destek veren WhatsApp Web’i artık iPhone sahipleri de kullanabiliyor. Ancak bu işlemi uygulamak için iPhone’unuzunJailbreak’li olması gerekiyor.
Şimdilik sadece iOS 8.1.2 sürümü yüklü iPhone’lar için Jailbreak aracı bulunuyor. Eğer iOS 8.1.2 kullanıyorsanız TaiG Jailbreak aracını PC’nizeburadan indirerek tek tık ile Jailbreak yapabilirsiniz. Jailbreak işlemini yaptıktan sonra aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
1. Adım: WhatsApp’in en son güncel sürümünü App Store’dan indirin.
2. Adım: Jailbreak’li iPhone cihazınızdan Cydia uygulamasını açın. Cydia uygulamasının arama bölümüne “WhatsApp Web Enabler” yazın ve karşınıza çıkan Tweak’i indirin.
3. Adım: WhatsApp Web Enabler’ı kurduktan sonra ana menüde bulunanAyarlar bölümüne girin ve Tweak’i aktifleştirin.
whatsapp-web-iphone.jpg

4. Adım: WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp uygulamasının ayalar bölümündeki “WhatsApp Web” seçeneğine tıklayın ve bekleyin.
5. Adım: PC’den Chrome, FireFox, veya Opera tarayıcısını açın veweb.whatsapp.com adresine gidin.
6. Adım: WhatsApp’in Web sürümünde yer alan QR kodu iPhone’da açık olan WhatsApp uygulamasına okutun.
whatsapp-web.jpg

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra WhatsApp’in Web sürümünü artık PC üzerinden kullanabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst