gittigidiyor

Windows 10 Bilgisayar Adı Nasıl Değiştirilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Bilgisayar Adı Nasıl Değiştirilir?[/h][h=2]Windows 10 kullanıcıları istediği zaman bilgisayar adını değiştirebilir. İşte Windows 10 bilgisayar adı değiştirme işlemleri.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-bilgisayar-adi-nasil-degistirilir.jpg
Microsoft tarafından geliştirilen Windows 10, pek çok işlemin daha kolay bir şekilde yapılmasını sağlamakta. Kişiler Windows 10 ile birlikte bilgisayar adını belirlerken, daha sonra bu adın değiştirilmesinde de işletim sistemindeki seçenekler değerlendirilebilir.
Windows 10 adını değiştirmek isteyen kişiler rehberdeki adımları takip ederek kolay bir şekilde değişiklik yapabilir.
Windows 10 ad değişikliği için kişilerin öncelikli olarak ayarlar ekranına buradan da sistem bölümüne giriş yapması gerekiyor.
ayarlar-52-.jpg

Sistem bölümüne girildiğinde ise solda yer alan menü üzerinden hakkında seçeneği seçilmelidir.
ayarlar-53-.jpg

Açılan sayfanın sağ tarafında ise bilgisayarı yeniden adlandır seçeneğine tıklayarak adlandırma işlemlerine başlayabilirsiniz.
windows-10-pc-adi-degistirme-55-.jpg

Seçim yaptığınızda ekranda bilgi gireceğiniz alan açılacaktır. Buraya istediğiniz ismi girerek işlemleri tamamlayabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst