gittigidiyor

Wındows 10 creators güncellemesı ıçın ıso dosyaları yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1491490303_windows-10-creators-update.jpg


Windows 10 Creators Güncellemesi için ISO dosyaları bugünden itibaren indirilebilir durumda. Eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız bu sizin için bir fırsat olabilir.
Tabi ki ISO dosyaları yalnızca sıfırdan kurulum yapmak isteyen kullanıcılar için değil, aynı zamanda sanal makinada kurulum yapmak isteyen meraklı kullanıcılar için de bir araç. Eğer 11 Nisan'ı bekleyemiyorsanız şimdi ISO dosyalarını indirerek temiz bir sayfa açabilirsiniz.

Bilgisayarınızda Windows 10 kuruluysa




Öncelikle Microsoft'un Medya Oluşturma Aracını indirmeniz gerekiyor. Bu aracı kullanarak Windows 10 Creators Güncellemesi için ISO dosyalarını indirebilirsiniz. Dosyayı indirmek için buraya tıklayın (Dosya otomatik olarak indirilecektir). İndirdikten sonra .exe dosyasını açın ve aşağıdaki talimatları takip edin:


  1. Lisans koşullarını kabul edin ve devam edin.
  2. "Başka bir bilgisayar için yükleme medyası (USB flash sürücü, DVD veya (ISO dosyası) oluştur" seçeneğini seçin ve "İleri" butonuna tıklayın.
  3. Şimdi ISO için mimari, sürüm ve dil seçeneklerini belirleyeceksiniz.
    1. Eğer mevcut PC için kurulum yapmayı düşünüyorsanız önerilen ayarları kullanabilirsiniz.
    2. Başka bir PC için kurulum yapmayı düşünüyorsanız ayarları değiştirmeniz gerekebileceğini unutmayın.

  4. Bir sonraki adımda Flash sürücü için ya da ISO olarak indirmeniz için seçenekleri görüntüleyeceksiniz.
    1. Eğer bir Flash sürücü ile kurulum yapmayı düşünüyorsanız kurulum yapacağınız flash sürücüyü bilgisayarınıza takın ve ileriye tıklayın.
    2. Eğer yalnızca bir ISO dosyası indirmeyi düşünüyorsanız ISO seçeneğini seçerek devam edin.

  5. Bu adımdan itibaren ISO dosyası inmeye başlamış olacak. İndirme işleminin tamamlanma süresinin internet bağlantınıza göre değişebileceğini unutmayın.


Bilgisayarınızda Windows 10 kurulu değilse




Eğer hala Windows 10 kurulu bir bilgisayara sahip değilseniz Windows 10 Creators Güncellemesi indirmeniz biraz daha kolay. Tek yapmanız gereken Microsoft'un resmi sitesine gitmek ve aşağıdaki adımları takip etmek:


  1. Web sayfasında bulunan "Sürüm seçin" kısmında yer alan açılır menüden Windows 10 Creators Update seçeneklerinden "Windows 10" seçeneğini seçin. (Eğer Windows 10 N veya Windows 10 Single Language ISO'su indirmek istiyorsanız istediğiniz seçeneği seçin.)
  2. İndirmek istediğiniz Window 10 sürümünü onaylayın ve ardından dil seçimini tamamlayın.
  3. Son olarak web sayfasından sizin için oluşturulan Windows 10 Creators Güncellemesine ait 32-bit ve 64-bit ISO dosyalarından birini indirin.


İşte artık Windows 10 Creators Güncellemesi için ISO dosyalarını nasıl indirebileceğinizi biliyorsunuz. Artık ISO dosyalarını kullanarak cihazınız için temiz kurulum yapabilir ya da Bootcamp aracılığı ile Mac'te veya bir sanal makine üzerinde test yapabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst