gittigidiyor

Windows 10 İçin Yeni Stratejiler Yolda

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 İçin Yeni Stratejiler Yolda[/h][h=2]Microsoft tarafından geliştirilen Windows 10 işletim sistemi için yeni güncellemeler ile birlikte yenilikler sunulacak.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-icin-yeni-stratejiler-yolda.png
Microsoft, Windows 10 işletim sistemi için güncellemelerine devam edeceğini duyurdu. Firma tarafından yapılan açıklamalarda Ağustos ayında yapılan güncellemenin ardından büyük güncellemelere devam edileceği ve 2. güncellemenin de kullanıcılara sunulacağı ifade edildi.
Microsoft, geçtiğimiz Ağustos ayında Windows 10 için yayınlanan yıllık güncellemesinin hemen ardından yeni bir güncelleme ile birlikte işletim sistemi daha iyi bir duruma getirilecek.
Yeni Güncellemelerde Neler Var?
Yeni güncellemelerde Windows işletim sisteminin görev çubuğu ve ekranda yayınlanan renk ve ışıklarda değişikliklerin yapılacağı belirtilirken, yeni güncellemenin resmen yayınlanmasının ardından tüm yenilikler ve geliştirmeler yayınlanmış olacak.
People Uygulaması Geliyor
People adı verilen yeni uygulamanın güncelleme ile birlikte daha fazla ön plana çıkarılacağı açıklanırken, bu uygulama görev çubuğunda yer alacak ve böylece daha kolay bir şekilde erişilecek. Aynı zamanda avatarlar için de ortak olacağı ifade edilirken, Skype gibi tüm Microsoft hizmetlerinde de tek bir hesap yeterli olacak ve kişilerin profil bilgileri de aynı olacak. Redstone 2 olarak adlandırılacak yeni güncelleme ile birlikte Windows 10’a önemli bir müdahale daha gelecek. Yeni güncelleme de yine kısa süre içersinde tüm kullanıcılar tarafından indirilebilir olacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst