gittigidiyor

Windows 10 Mobile Görüşmeleri Kaydetme Özelliği Sunabilir

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere




windows-10-mobile-gorusmeleri-kaydetme-ozelligi-su-1570325.Jpeg


Windows 10 Mobile işletim sisteminde telefon görüşmelerini kaydetme özelliği yer alabilir. 10149 sürüm numaralı son Windows 10 Mobile ön izleme sürümü güncellemesinde bu durumla ilgili çeşitli özelliklerin bulunduğu görülüyor.
Microsoft bu özelliği Windows Phone platformunda sunmuyordu. Windows 10 Mobile’ın final sürümünde de yer almayabilir. Bilindiği gibi iOS işletim sisteminde böyle bir özellik yok. Hatta bu iki platforma kıyasla daha “açık” olduğu bilinen Android’de dahi varsayılan olarak sunulmuyor, teknoloji meraklıları akıllı telefonlarında root erişimini sağladıktan sonra çeşitli araçlarla görüşmeleri kaydedebiliyor ama bu gerçekten uğraştırıcı bir işlem.

Son Windows 10 Mobile güncellemesinde Files adlı dosya yöneticisinde “Recorded Calls” klasörü göze çarpıyor. Documents, Downloads, Pictures gibi ana klasörlerle aynı şekilde listelenmekte. Microsoft görüşme kaydetme özelliğini Voice Recorder uygulamasıyla test ediyor olabilir. Farklı bölgelerde güncellemelerde çeşitli özellikler yer almayabiliyor (Cortana’yı düşünün), özelliğin işletim sisteminde kesin olarak bulunup bulunmayacağını bekleyip görmemiz gerekecek.
Microsoft Windows 10 işletim sistemini 29 Temmuz’da kullanıcılarla buluşturacak, Windows 10 Mobile ise muhtemelen bu yılın son çeyreğinde yeni akıllı telefonlarla birlikte hayatımıza girecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst