gittigidiyor

Windows 10 Mobile Sonunda Başlat Ekranında Yatay Mod Özelliğine Kavuşuyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows Phone kullanıcılarının uzun zamandır merakla beklediği bir özellik daha Windows 10 Mobile güncellemesi ile kullanıma sunulmak üzere.
IMG_20151019_125747.jpg
Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone platformu, kullanıcıların isteklerini göre şekillenmeye devam ediyor. Windows Phone kullanıcılarının uzun zamandır dile getirdiği bir özellik yakında Windows Insider programı çerçevesinde Windows 10 Mobile kullanıcıları için sunulabilir.
Windows Phone kullanıcıları Başlat Ekranında Landscape Mode olarak da bilinen yatay kullanım modu özelliğini uzun zamandır merakla bekliyordu. Windows Insider Program yöneticisi Gabriel Aul’a da twitter üzerinden defalarca bu isteğin iletilmesi üzerine yaklaşık iki ay önce Gabriel Aul bir kullanıcının soruna verdiği cevapta “Landscape Mode özelliği için açılan başlığı geri bildirim uygulamasından oylayın ve neler olacağını görelim” demişti.

Bugün internete sızdırılan ekran görüntüleri Başlat Ekranında yatay mod kullanım özelliği üzerinde çalışıldığını ortaya çıkardı. Ekran görüntülerinde sanal navigasyon tuşları ve durum çubuğunun, Başlat Ekranı ve Uygulama listesinde yatay modda çalıştığı görülüyor.
WS-r-GM-600x338.jpg
bEap7Zh8-600x338.jpg

Windows 10 Mobile Başlat Ekranı yatay mod kullanım özelliği ne zaman kullanıma sunulacak henüz bilinmiyor. Fakat ekran görüntülerinden de anlaşılacağı üzere henüz tam olarak hazır değil. Öte yandan Başlat Ekranı yatay mod özelliğinin, Kasım ayında yayınlanacak Windows Insider güncellemesi ile kullanıcıların test etmesi sağlanacağı belirtiliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst