gittigidiyor

Windows 10 Mobile Yapı 10572 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft, Windows 10 Mobile Insider Preview için yeni bir güncelleme daha yayınladı.

windows-10-mobile-yapi-10572-yayinlandi-26309.jpg

Şubat 2015’te başlayan Windows 10 Mobile Insider Preview programı geçen süre içinde ortalama her ay bir güncelleme ile geliştirmeye devam etti. Windows Insider kullanıcılarının en önemli şikayetlerinin biri olan geliştirme sürecinin yavaşlığı nihayet sona eriyor. Microsoft, bir önceki güncellemenin üzerinden 6 gün geçmiş olmasına rağmen Windows 10 Mobile Insider Preview için yeni bir güncelleme daha yayınladı.
Windows Insider Program yöneticisi Gabriel Aul’un ilk olarak twitter’da açıkladığı ve gece yarısından sonra yayınlanan güncelleme ile Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10572 sürümüne güncellendi. Yapı 10572 yükseltmesi için Windows Phone 8.1’e dönme zorunluluğu bulunması nedeni kararı Windows Insider kullanıcılarına bırakan Gabriel Aul, bir anket düzenledi ve anket sonucunda evet oylarının %80 çıkması sonucu Windows 10 Mobile Yapı 10572 yayınlandı.
Neler Yeni?

windows-10-mobile-yapi-10572-yayinlandi-91661.jpg

Windows 10 Mobile Yapı 10572 ile bazı yenilikler de Windows Insider kullanıcılarına sunuldu. Bu yenilikler arasında cevapsız aramaları Cortana ile pc üzerinde görmek ve sms ile cevaplamak ilk dikkat çeken özelliklerinden oldu. Ayrıca yeni depolama uygulaması ile çevrimdışı Haritalar da dahil indirilen dosyaların ve uygulamaların kayıt yerlerinin detaylı seçimi artık kullanıcıya bırakılmış durumda.
Gabriel Aul bu arada bir sonraki yapının 10575 derleme numarasına sahip olacağını ve tüm sürümlerde bu yapıya yükselmenin mümkün olacağını belirtti. Bir sonraki Yapı olan Yapı 10575’in yayınlanacağı tarih de açıklandı. Buna göre çok önemli bir sorun oluşmazsa Windows 10 Mobile Yapı 10575 önümüzdeki hafta Salı günü yayınlanacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst