gittigidiyor

Windows 10 Yapı 14905 Pc ve Mobil Cihazlar için Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg


Windows 10 Yapı 14905 Pc ve Mobil Cihazlar için Yayınlandı

Microsoft, Windows 10 ve Windows 10 Mobile için Yapı 14905 sürümünü insider Fast için yayınladı.

windows-10-yapi-14905-pc-ve-mobil-cihazlar-wtyi.jpg



Windows10-titus.jpg



Microsoft, 2 Ağustos tarihinde Windows 10 Anniversary Update güncellemesini yayınlandıktan sonra bir sonraki büyük güncelleme için de çalışmalara başlamıştı. İlk olarak Windows 10 PC'ler için Yapı 14901 sürümünün Windows Insider programı dahilinde yayınlanmasından sonra bugün de Yapı 14905 sürümü Windows 10 ve Windows 10 Mobile için yayınlandı.
Windows 10 Yapı 14905 sürümü Windows Insider Fast Ring kullanıcıları için hem mobil hem de masaüstü kullanıcıları için yayınlandı. Fakat yaptığımız kontrollerde bu güncellemenin bazı Windows Insider kullanıcıları tarafından yüklenemediği ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Windows Insider ekibinin yeni lideri Dona Sarkar, soruna tespit ettiklerini ve kısa zamanda çözüleceğini belirtti.
Windows 10 Mobile Yapı 14905 sürümü Windows 10 Mobile için ilk Redstone 2 ön izleme sürümü oldu. Yenilik olarak sadece sistem sesleri setinin değiştirildiği belirtilirken bazı hataların da giderildiği Windows Blog duyurusunda açıklandı.

tum-ayarla-bildirimler.jpg

Windows 10 masaüstü sürümünde yapılan geliştirmeler ve hata gidermeleri ise şu şekilde sıralanıyor:


  • Microsoft Edge yeni bir sekme açarken, adres çubuğu ve web içeriği arasında büyük boşluk görünmesine neden olan bir sorunu çözüldü.
  • Biz şimdi tablonun sonuna gitmek için CTRL + ALT + END ve başlangıcına gitmek için CTRL + ALT + HOME kısayolları desteği eklendi
  • Microsoft Edge tarayıcıda adres çubuğuna odak ayarı için CTRL + O klavye kısayolunu desteği eklendi
  • Cetvel ve mürekkep rengini değiştirirken oluşan çökme sorunu giderildi.

Microsoft, Windows 10 Redstone 2 güncellemesi için henüz bir tarih açıklamadı. Fakat gelen bilgilere göre iki ölüm halinde yayınlanacak olan güncelleme 2017 yılından önce kullanıcılara sunulmayacak.

windows_10_anniversary_update_620x280.jpg


Windows10-titus.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst