gittigidiyor

Windows 10'a Dev Güncelleme Ve Yenilikler Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10'a Dev Güncelleme Ve Yenilikler Geliyor[/h][h=2]Microsoft tarafından resmi olarak kullanıma sunulan ve özellikle otomatik güncelleştirmeler ile alınarak ücretsiz bir şekilde kullanılan Windows 10 için kapsamlı bir güncellemenin geleceği belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-a-dev-guncelleme-ve-yenilikler.jpg
Microsoft tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan Windows 10 etkinliğinde Windows 10 için önemli ipuçları ve bilgiler paylaşıldı. Windows 10 için kapsamlı bir güncelleme ve yenilik hazırlığında olan Microsoft bu duyuruyu yaparken önümüzdeki günlerde yeni versiyonun kullanıma sunulacağı açıklandı.
Windows 10 işletim sisteminde çok umutlu olan Microsoft diğer işletim sistemlerine desteği keserek tek Windows 10üzerinden hizmet sunmayı amaçlarken bu konuda yeni işletim sistemi çok daha işlevsel hale getirilecek. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Windows 10’un diğer işletim sistemlerinden çok daha üstün olduğu belirtilirken kullanıcıların da ücretsiz bir şekilde geçiş yapabileceği hatırlatılarak bu konuda mutlaka güncellemelerin alınması istendi.
270 milyon cihaz üzerinde kullanımda olan Windows 10 için oldukça umutlu olan Microsoft bu konuda özellikle akıllı telefon ve tabletler ile uyumlu olması sayesinde rakamı daha da yukarılara çıkarmayı amaçlıyor.
Windows'un en önemli avantajlarından birisi de telefon ve bilgisayarlarda kullanılan uygulamaların eşitleme sistemi ile eşzamanlı olarak çalışabilmesi ve belgelerin iki cihaz arasında ortak bir şekilde kullanılabilmesi. Bu açıdan özellikle Microsoft Office ya da depolama alanlarını kullanan kişilerin Windows 10 Windows işletim sistemine sahip bir telefona sahip olması işleri çok daha kolaylaştıracak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst