gittigidiyor

Windows 10'da bunlar olmayacak

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere




  • 24.7.2015
Windows 10'da bunlar olmayacak



1437720429613.jpg

Windows 10 bazı özelliklerinden yoksun olarak piyasata çıkacak.

Microsoft'un kısa zaman sonra çıkracağı yeni işletim sistemi Windows 10, daha önce Windows 8 ve 8.1 sürümlerinde olan iki eşleştirme özelliğinden yoksun olarak piyasaya sürülecek. Şirket bu özellikleri neden son anda budamaya karar verdikleri konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak bazılarına göre önemli bir güvenlik açığı tespit edilmiş olabilir.

Bu eşleştirme özellikleri kullanıcıların Windows Başlat menüsünü ve Windows uygulama kurulumlarını, birden fazla Windows cihaz üzerinde eşleştirmesine imkan tanıyordu. Bunlar herkesin işine yarayan özellikler olmasa da, hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesini ilgilendiriyor.

Bu özellikler sayesinde birden fazla Windows bilgisayar kullananlar, mesela bir dizüstü, bir masaüstü ve bir tablet gibi, alıştıkları menü yapısını ve uygulamaları tüm cihazlarına taşıyabiliyorlardı. Windows 10 şüphesiz aynı uygulamaları birden fazla aygıta kurmanıza ve Başlat menüsünü istediğiniz gibi düzenlemenize imkan tanıyacak. Ancak artık bunları yapabilmek için biraz daha fazla uğraşmanız gerekecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst