gittigidiyor

Windows 10'da Hangi Uygulama Ne Kadar Pil Tüketiyor?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10'da Hangi Uygulama Ne Kadar Pil Tüketiyor?[/h][h=2]Windows 10 işletim sistemini kullanan kullanıcılar işletim sisteminde hangi uygulamaların ne kadar çok pil tüketimi yaptığını kolay bir şekilde tespit edebilmektedir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-da-hangi-uygulama-ne-kadar-pil-tuketiyor.jpg
Özellikle dizüstü bilgisayar kullanan kullanıcıların ayarlarını yapabilmesi adına uygulama kontrolünü yapması gerekmektedir. Hangi uygulamanın ne kadar çok bir tükettiğinin belirlenmesi bu konuda işlemlerin daha kolay bir şekilde yapılmasını sağlayacaktır.
Windows 10 ile birlikte gelen yeni özellik sayesinde işletim sisteminde en çok pil tüketen uygulamanın tespit edilebilmesi oldukça kolaydır. Bu bakımdan belirtilen adımları takip ederek sizler de uygulamaların pil tüketimlerine inceleyebilirsiniz.
Hangi Uygulama Ne Kadar Pil Tüketiyor?
Pil tüketimini kontrol edilebilmesi adına kişilerin başlat menüsü üzerinden Ayarlara girmesi gerekmektedir.
1(48).png

Ayarlar ekranında ise sistem bölümündeki ayarlar ekranına ulaşılmalıdır.
2(53).png

Açılacak yeni sayfada ise pil tasarrufu bölümünden pil kullanımı bağlantısına tıklamanız gerekmektedir.
3(28).png

Açılacak yeni sayfada pil tüketimi konusunda uygulamalarının listesi görülecektir. Liste üzerinden yapacağınız incelemeler ile birlikte kolay bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst