gittigidiyor

Windows 10'da Uygulamalara Kısayol Nasıl Atanır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10'da Uygulamalara Kısayol Nasıl Atanır?[/h][h=2]Windows 10 işletim sistemini kullanan kişiler kısayollar ile uygulamaları açabilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-uygulamalara-kisayol-nasil-atanir.jpg
Windows 10 işletim sisteminde yer alan özellikler sayesinde istenilen uygulamaya özel bir kısayol atanabilir. Yapılacak bu işlemler sayesinde kişilerin uygulamaları açması için belirlenen kısayolu açması yeterli olacaktır.
Kısayol işlemlerinin yapılabilmesi adına kişilerin istediği bir uygulamaya sağ tık yaparak özellikleri açmanız gerekir.
-38-.jpg

İstediğiniz uygulama için sağ tık yaparak özellikler dediğinizde ise karşınıza şöyle klasik bir ekran açılır.
program-manager-38-.jpg

Bu bölüme ulaşıldığında ise resimde de görüldüğü gibi kısayol tuşu bölümünden işlemlerin yapılması gerekmektedir. Bu kısayol üzerinden yapacağınız işlemler ile birlikte istediğiniz bir kombinasyonu belirleyebilirsiniz. Bu sırada dikkat edilmesi gereken üçlü kombinasyonların yapılmasıdır. Windows işletim sisteminde CTRL + şeklinde pek çok kısayol olduğu için sizler CTRL + ALT + şeklinde kısayol oluşturabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst