gittigidiyor

Windows 10'daki Bu Virüse Oldukça Dikkat Edin

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere



Windows 10’u bedava olarak yükleyebileceğimizi açıklayan ve sanki Microsoft üzerinden geliyormuş gibi bir izlenim yaratan e-Posta’nın tuzağına hiçbir şekilde düşmeyen.

windows-10-daki-bu-viruse-oldukca-dikkat-edin.png
Windows 10’a bazılarına baktığımız da şimdiden ulaşmış durumda, Bazıları da hala Microsoft üzerinden gelecek olan bildirimleri bekliyor durumda. Oldukça heyecanla kullanıcıları tarafından beklenen Windows 10’da karşımıza çıkacak olan ‘Next’ tuşuna basarak bizleri dolandıran sahtekarlar, Bu durumu kendilerine kar amacıyla kullanabiliyorlar. Yeni dolandırıcı sistemi, Kullanıcıları Windows 10 yükseltme yapılarını vaadiyle kandırmaya çalışıyor.
30692349.jpg

Cisco System’in blog sayfası üzerinde oldukça kötü niyetli olan kişilerin Windows 10’a hızlı bir şekilde geçen insanların heyecanını yararlanarak Onları nasıl tuzağa düşürecekleri hakkında yeni bir yazı paylaştı. Yayımı yapılan yazı baktığımız da dolandırıcıların, Göndermiş olduğu e-Posta’nın Microsoft’tan gelmiş gibi görünmesi beraberinde gönderilen mesajın mavi renk olarak kullanılması algında olumlu izlenimler yaratıyor.
Bu olaylardan sonra yavaş yavaş zarar görmeye başlıyorsunuz. Gönderimi yapılan bir e-Posta üzerinde Windows 10 yükleyicisi olduğunu açıklanan. ZIP uzantılı dosya bilgisayarınız üzerinde yer alan tüm dosyalarını şifreliyor beraberinde yirmi doksan altı saat içerisinde hiç bir şekilde ödeme yapmazsanız şifrelerin tamamının kalacağı açıklanıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst