gittigidiyor

Xiaomi cihazınızda yeni Kontrol Merkezi kurmak ve etkinleştirmek (MIUI 13)

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
MIUI 13'ün lansmanı ile tanıtılan yeni kontrol merkezi paneli, sadece MIUI 13 güncellemesi ile piyasaya sürülmedi. Şimdi, System UI Plugin App V13.0.0.4.0'ın bir güncellemesiyle herkes tarafından kullanılabilir.



Bu yazımızda, yeni MIUI 13 Kontrol Merkezi'nin nasıl etkinleştirileceğine dair adım adım bir nasıl yapılır serisi sunuyoruz. Daha önceki sürümlerde, parlaklık çubuğu kontrol merkezinin altındaydı ancak şimdi yeni güncelleme ile en üstteki 4 hızlı ayar alanına taşındı. Ses ve parlaklık çubuğu eklendi ancak Veri kullanımı, Bluetooth kısayolu kaldırıldı.


Yeni Kontrol Merkezi​


miui-13-xiaomi-oficial-2-1-960x506-EYF5.jpg



Cihazınız MIUI 13 üzerinde çalışıyorsa aşağıdaki bağlantı üzerinden uygulamayı yükleyerek bu değişikliği kullanabilirsiniz. Ne yazık ki, bu uygulama MIUI 12.5 veya Android 11 tabanlı MIUI 13 akıllı telefonlarda herhangi bir değişiklik sağlamamaktadır. Yalnızca Android 12 tabanlı MIUI 13 üzerinde çalışan cihazlarda çalışır.



Yeni MIUI 13 Kontrol merkezi nasıl etkinleştirilir?


  • Sistem Kullanıcı Arayüzü Eklentisi Uygulamasını buradan indirin.
  • Dosyayı İndirilenlere kaydedin.
  • Mi Dosya Yöneticisini Açın.
  • APK'yı bulun.
  • APK yükleyin ve cihazınızı yeniden başlatın

MIUI 13 bazı modeller için maalesef yayınlanmayacak. Ancak bazı sistem uygulamalarını APK dosyaları ile cihazlarınıza kurmak mümkün. Bu APK dosyaları MIUI 13 çalıştıran telefonlardan alınmış orjinal dosyalardır. Xiaomiui grubu tarafından resmi Telegram hesabından paylaşılmıştır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst